Presentatie Wim en Nick

Wim van ’t Westeinde

Trotse eigenaar en directeur van Sportimpuls.nl bv. Trots omdat we in een paar jaar tijd het verschil op het gebied van sport, bewegen en leefstijl maken in onze gemeenten. Samen met onze sportprofessionals, SIO’s (Sportprofessionals In Opleiding) en partners probeer ik iedere dag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Wil je deel uit maken van ons team of samenwerken, bel of mail gerust.

Nick Scholten

Als algemeen directeur van Sportimpuls mag ik mijzelf het eener oudste lid noemen van de organisatie. Sportimpuls is over de jaren heen enorm gegroeid en mogen onszelf expert noemen op het gebied van Buurt, Onderwijs en Sport. We hebben een enorm belang bij de behoefte van de burgers binnen onze lokale gemeenten en dragen zorg aan de kwaliteit van onze projecten. Als organisatie blijven we in beweging om elke dag het verschil te kunnen maken en dankzij onze professionals zoveel mogelijk mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Neem gerust contact met ons op als je deel wil uitmaken van onze organisatie en/of nader kennis wil maken.

Wim Westeinde

Trotse eigenaar en algemeen directeur van Sportimpuls.nl bv. Trots omdat we in een paar jaar tijd het verschil op het gebied van sport, bewegen en leefstijl maken in onze gemeenten. Samen met onze sportprofessionals, SIO’s (Sportprofessionals In Opleiding) en partners probeer ik iedere dag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Wil je deel uit maken van ons team of samenwerken, bel of mail gerust.

Ron Vermeij

Als operationeel directeur ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Sportimpuls. Er komen dagelijks nieuwe kansen en uitdagingen voorbij waarmee we Nederland telkens een stukje mooier kunnen maken. Samen met onze teamleiders en buurtsportcoaches creëren we prachtige resultaten. Ik ben er echt trots op dat wij het verschil kunnen maken! Wil je een keer kennismaken of meer weten over Sportimpuls, bel of mail gerust ik vertel graag over ons mooie werk.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op