Een bakkie doen met…

Eelke de Waal

Eelke de Waal is 3e jaars student niveau 4 aan Sportacademie te Utrecht, hij heeft zijn laatste schooljaar stage gelopen bij ons buurtsportteam in de Utrechtse Heuvelrug.

Lees meer

Eefje Bokkers

Eefje Bokkers is net afgestudeerd aan de CALO in Zwolle en heeft de award van beste HBO Sportimpuls SIO van 2020-2021 gewonnen.

Lees meer

Saskia Keulaars

Saskia is docent LO uitstroomrichting BOS op MBO Bokkeduinen te Amersfoort en is ons voor Sportimpuls het aanspreekpunt voor het opleiden van haar leerlingen.

Lees meer

Kimberly Bos

Kimberley is skeleton atlete en is deze winter erg goed bezig, ze stond al 5 keer op het podium tijdens Worldcup wedstrijden. Kimberley wordt gecoacht door Sportimpuls collega Joska le Conté.

Lees meer

Yorun van Kasteel

Yorun was full time beleidsmedewerker sport binnen de BEL combinatie gemeenten en is recent overgestapt naar een nieuwe uitdaging als beleidsmedewerker maatschappelijke ondersteuning, incl. sport bij de gemeente Veenendaal.

Lees meer

Arjo Wijnhorst

Arjo is online marketeer bij Fonds Gehandicaptensport en de initiator achter het succesvolle online platform Uniek Sporten waarbij 4000 sportaanbieders met 6000 activiteiten zijn aangesloten.

Lees meer

Simonetta van den Berg

Simonetta is buurtsportcoach van Heuvelrug Sportief & Gezond en heeft samen met Team: fit aan vier verenigingen een gezondere kantine certificaat uitgereikt.

Lees meer

Joke Roeterdink

Ik ben met een mooi woord senior projectcoördinator. Een hybride leeromgeving is eigenlijk een eigen gedachtegoed, gebaseerd op ervaring en geïnspireerd door de vraag hoe we de sportvereniging vitaal kunnen houden in de toekomst.

Lees meer

Patrick van de Ven

Patrick was ruim 5 jaar een zeer gewaardeerde collega binnen Sportimpuls maar gaat een nieuw avontuur aan bij de GGD als gezondheidsmakelaar school en jeugd voor de gemeente Maasdriel en West Betuwe.

Lees meer

Ellis Koster

Ellis is adviseur van JOGG bij 15 gemeenten en één daarvan is onze projectgemeente Nijkerk. Ellis gelooft in de missie van JOGG dankzij de integrale aanpak.

Lees meer

Aart Jan van Triest

Fitchannel.com is de online sportschool die een groot aanbod heeft van bewegingsprogramma’s en dat combineert met voedingsschema’s en recepten. Ik ben CEO bij Fitchannel.com

Lees meer

Wessel Schaling

Ik heb ervaren hoe belangrijk sport is voor deze kwetsbare doelgroep, sport helpt hen bijvoorbeeld om stress te verminderen en middels de Life Goals methode werken we ook aan hun sociale vaardigheden. De verhalen van deelnemers, daar doe ik het voor.

Lees meer

Marlou Peeters

Marlou is coördinator maatschappelijk bij FC Utrecht en is samen met haar team verantwoordelijk voor het neerzetten van maatschappelijke projecten en is contactpersoon voor de gemeenten binnen de regio.

Lees meer

Frank van Lieshout

Frank is afgelopen jaar zijn eerste jaar als vakdocent gaan werken voor Sportimpuls. Gedurende het jaar was hij nog bezig met de laatste onderdelen van de ALO, maar inmiddels is hij helemaal afgestudeerd. Hij is echter sinds kort vertrokken met een bijzondere reden.

Lees meer

Sandra van Wijhe-Faase

Ik ben zelf met een beperking geboren en sport zit in mijn bloed. Sport is niet voor iedereen met een beperking vanzelfsprekend, zoals dat voor mij was, maar kan ontzettend waardevol zijn, ik wil mensen dát graag laten ervaren.

Lees meer

Ziggy Tabacznik

Ziggy is directeur en medebedenker van de MQ Scan. De MQ scan is een wetenschappelijk onderbouwde tool om professionals binnen 1 gymles inzicht te geven in de motorisch ontwikkeling van de kinderen én de monitoring daarvan in de tijd.

Lees meer

Yassine Slimani

Mijn ervaringen als buurtsportcoach zijn dat ik in het begin erg moest zoeken, maar al vrij snel kon ik de dingen doen die goed bij mij paste en heb ik echt een prachtige tijd gehad.

Lees meer

Maureen van der Veen

Maureen (spreek uit Maurien) is onze nieuwste aanwinst in de Sportimpuls familie en werkt sinds 4 maanden in het buurtsportteam van de BEL gemeenten.

Lees meer

Arianne Niks

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaald de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is en is daarmee voor Sportimpuls een essentiële partner om lokale doelstellingen te kunnen realiseren. Vandaag drink ik een bakkie met Arianne Niks, coördinator binnen de provincie Utrecht.

Lees meer

Michelle Maes

Michelle is buurtsportcoach bij Sportief Zeist, een van de lokale projecten van Sportimpuls. Ze houd zich binnen Zeist onder andere bezig met sportstimulering voor inwoners met een beperking.

Lees meer

René van der Lee

Sportimpuls werkt nauw samen met Cultuur- & Sportstimulering Nederland om lokale doelstellingen te realiseren, zij hebben hiervoor succesvolle interventies zoals Sjors Sportief en Max Vitaal.

Lees meer

Gert van de Veen

Na mijn studie sportkunde aan de HAN heb ik me goed weten te ontwikkelen in het communiceren, plannen en samenwerken. Ik voel me nu als buurtsportcoach een echte verbinder.

Lees meer

Remi Brouns

Remi is eigenaar van Sportverloning en verloont (is dat het juiste woord?) met zijn organisatie veel freelancers. In totaal ondersteunend Verloning.nl 17.000 freelancers waarvan 2100 binnen de sport.

Lees meer

Daan Meijer

Leuk je weer te spreken Daan, vrijdag jongstleden ben jij, als 2e jaars student aan de Hogeschool van Amsterdam, door alle Sportimpuls medewerkers gekozen tot beste HBO stagiair van dit schooljaar 2019-2020, nogmaals gefeliciteerd!

Lees meer

Luan ten Boske

Luan is een 4e jaars sport en bewegen student aan MBO Amersfoort en loopt een heel jaar stage bij Heuvelrug Sportief & Gezond en we bellen Luan omdat ze vorige week door alle medewerkers van Sportimpuls is uitgeroepen tot beste MBO stagiaire van schooljaar 2019-2020.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op