Een bakkie doen met…

Marlou Peeters

Marlou is coördinator maatschappelijk bij FC Utrecht en is samen met haar team verantwoordelijk voor het neerzetten van maatschappelijke projecten en is contactpersoon voor de gemeenten binnen de regio.

Lees meer

Frank van Lieshout

Frank is afgelopen jaar zijn eerste jaar als vakdocent gaan werken voor Sportimpuls. Gedurende het jaar was hij nog bezig met de laatste onderdelen van de ALO, maar inmiddels is hij helemaal afgestudeerd. Hij is echter sinds kort vertrokken met een bijzondere reden.

Lees meer

Sandra van Wijhe-Faase

Ik ben zelf met een beperking geboren en sport zit in mijn bloed. Sport is niet voor iedereen met een beperking vanzelfsprekend, zoals dat voor mij was, maar kan ontzettend waardevol zijn, ik wil mensen dát graag laten ervaren.

Lees meer

Ziggy Tabacznik

Ziggy is directeur en medebedenker van de MQ Scan. De MQ scan is een wetenschappelijk onderbouwde tool om professionals binnen 1 gymles inzicht te geven in de motorisch ontwikkeling van de kinderen én de monitoring daarvan in de tijd.

Lees meer

Yassine Slimani

Mijn ervaringen als buurtsportcoach zijn dat ik in het begin erg moest zoeken, maar al vrij snel kon ik de dingen doen die goed bij mij paste en heb ik echt een prachtige tijd gehad.

Lees meer

Maureen van der Veen

Maureen (spreek uit Maurien) is onze nieuwste aanwinst in de Sportimpuls familie en werkt sinds 4 maanden in het buurtsportteam van de BEL gemeenten.

Lees meer

Arianne Niks

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaald de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is en is daarmee voor Sportimpuls een essentiële partner om lokale doelstellingen te kunnen realiseren. Vandaag drink ik een bakkie met Arianne Niks, coördinator binnen de provincie Utrecht.

Lees meer

Michelle Maes

Michelle is buurtsportcoach bij Sportief Zeist, een van de lokale projecten van Sportimpuls. Ze houd zich binnen Zeist onder andere bezig met sportstimulering voor inwoners met een beperking.

Lees meer

René van der Lee

Sportimpuls werkt nauw samen met Cultuur- & Sportstimulering Nederland om lokale doelstellingen te realiseren, zij hebben hiervoor succesvolle interventies zoals Sjors Sportief en Max Vitaal.

Lees meer

Gert van de Veen

Na mijn studie sportkunde aan de HAN heb ik me goed weten te ontwikkelen in het communiceren, plannen en samenwerken. Ik voel me nu als buurtsportcoach een echte verbinder.

Lees meer

Remi Brouns

Remi is eigenaar van Sportverloning en verloont (is dat het juiste woord?) met zijn organisatie veel freelancers. In totaal ondersteunend Verloning.nl 17.000 freelancers waarvan 2100 binnen de sport.

Lees meer

Daan Meijer

Leuk je weer te spreken Daan, vrijdag jongstleden ben jij, als 2e jaars student aan de Hogeschool van Amsterdam, door alle Sportimpuls medewerkers gekozen tot beste HBO stagiair van dit schooljaar 2019-2020, nogmaals gefeliciteerd!

Lees meer

Luan ten Boske

Luan is een 4e jaars sport en bewegen student aan MBO Amersfoort en loopt een heel jaar stage bij Heuvelrug Sportief & Gezond en we bellen Luan omdat ze vorige week door alle medewerkers van Sportimpuls is uitgeroepen tot beste MBO stagiaire van schooljaar 2019-2020.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op

Of neem direct contact op met Ron Vermeij

Contact opnemen met Ron