Binnen Sportimpuls hebben we ook vakdocenten die actief zijn op scholen binnen- en buiten onze gemeenten waar we actief zijn met onze buurtsportteams. Alexander Mellink is als vakdocent actief op scholen in Zeist en Driebergen en vind het een prachtige uitdaging om in deze tijd buiten gymles te geven.

“Ik geef gymles op het schoolplein en op nabij gelegen veldjes, het is niet altijd even makkelijk met materiaal daardoor ligt mijn auto helemaal vol met spullen. Je moet als vakdocent creatief zijn, zo heb ik bijvoorbeeld frisbees gekocht om zo Ultimate Frisbee te spelen. Het lukt me nog steeds om wekelijks een aantrekkelijke les te presenteren. Ik hoor dagelijks van mensen dat ze me zo bruin vinden maar dat komt natuurlijk van het zonnetje van de laatste weken, heerlijk! De kinderen vinden het heerlijk buiten en het belangrijkste is natuurlijk dat ze weer lekker kunnen sporten en bewegen met elkaar”.