Stage

Wij noemen onze stagiair(e)s SIO’s (Sportprofesionals In Opleiding). Hiermee geven we aan, dat we de inzet en kwaliteit van de stagiair(e)s erg belangrijk vinden en daarom ook tijd en energie besteden aan het opleiden van deze toekomstige toppers. Wij bieden stagemogelijkheden op zowel MBO als HBO niveau.

Tijdens je stageperiode bij Sportimpuls ontwikkel je je op gebied van communicatie, organisatie, zelfstandig werken en binnen teamverband. Je maakt kennis met veel verschillende doelgroepen: kinderen, volwassenen, ouderen en mensen met een speciale (beweeg)hulpvraag. Wij bieden jou veel verantwoordelijkheid als wij zien dat je dat aankunt. Zo kun je zoveel mogelijk uit je stage halen en de sfeer proeven van het werk als buurtsportcoach.

Zowel tijdens als na je stage is het tevens mogelijk om binnen Sportimpuls aan de slag te gaan met betaald werk. Wil je meer informatie over een stage binnen één van onze teams, neem dan contact op met Joske via joske@sportimpuls.nl. Wij werken in Zeist, de Utrechtse Heuvelrug, Nijkerk en Blaricum, Eemnes & Laren.

Sportimpuls bv is een door SBB erkend leerwerkbedrijf, ons erkenningsnummer is 100057690.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.