Sportprofessional

Sportprofessional.nl is een organisatie met 126 dynamische en ondernemende professionals, die zich bewust hebben verenigd binnen de organisatie om samen te werken aan een beter beweegklimaat. Sportprofessional.nl kenmerkt zich door zijn coöperatieve en ideologisch manier van werken. De freelance professionals zetten hun expertise in om, meer en beter bewegen, vitaliteit en gezondheid, gezonde leefstijl en sociaal-emotionele ontwikkeling te introduceren en te optimaliseren binnen een zo breed mogelijk werkveld.

Sportkanjers

Sportkanjers is een erkende interventie die gegeven wordt aan trainers/begeleiders/docenten en buurtsportcoaches die sportactiviteiten geven aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Tijdens de interventie Sportkanjers leren zij hoe er een pedagogisch sportklimaat gecreëerd kan worden met aandacht voor gedragsverandering bij kinderen.

JOGG

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is een landelijke stichting die subsidie ontvangt van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Samen met gemeenten, landelijke partners en professionals in het hele land streven wij naar een samenleving waarin de omgeving verleidt tot gezond gedrag. Een omgeving waarin de gezonde keuze weer de normaalste zaak van de wereld is.

MQ Scan

De MQ Scan is een geheel gedigitaliseerde tool die bestaat uit een digitale omgeving en een app. De wetenschappelijk onderbouwde MQ tracks wordt met standaard gymmateriaal uitgezet. Met de slimme app neem je de MQ Scan af. De rapportages zijn na het scannen direct te vinden op kind, klas en school niveau in jouw digitale omgeving.

Kenniscentrum Sport

Het kenniscentrum sport beantwoordt vragen, geeft advies en deelt inspirerende voorbeelden. Ook ontwikkelen ze concrete kennisproducten, zoals stappenplannen, whitepapers en rekenmodellen waarmee je als professional werkzaam in sport, zorg, onderwijs en overheid direct aan de slag kunt. Om onze rol goed te kunnen vervullen, werken we nauw samen met sportbonden en -organisaties, zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten, kennisinstituten, universiteiten, hogescholen en nog veel meer partijen, in binnen- en buitenland.

Sportverloning

Sportverloning.nl is in 2012 gestart om de groeiende groep freelancers van dienst te zijn en tegemoet te komen aan de behoefte om te werken zonder vast contract en onder eigen regie. Sportverloning.nl verzorgt de administratie en zekerheden voor freelancers, maar is niet betrokken bij de voorwaarden die de freelancer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Sportverloning.nl verzorgt deze service voor inmiddels ruim 17.999 ingeschrevene die goed en veilig willen werken.

BRES Verhuur

BRES Verhuur is gespecialiseerd in het leveren van attracties, luchtkussens, springkussens, thema feesten en arrangementen. We blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen om mee te gaan met de tijd. Met de ervaring die wij in huis hebben proberen wij onze klanten een fantastische belevenis te bieden en daarnaast proberen we onze passie en plezier waarmee het bedrijf wordt gerund over te brengen aan onze klanten. Dit lijkt ons de perfecte formule.

Uniek sporten

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sportaanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht.

Cultuur- & Sportstimulering Nederland

Cultuur- & Sportstimulering Nederland heeft als doel om jong en oud te laten kennismaken met alle vormen van sport en cultuur in de regio. Dit doen we door online met offline te verbinden: er wordt gebruik gemaakt van het beste inschrijfsysteem, in combinatie met kant en klare interventies voor alle leeftijden. Inwoners en regionale aanbieders weten elkaar eenvoudig te vinden. Zo wordt er een belangrijke bijdrage geleverd in de aanwas van nieuwe leden (én het welzijn van inwoners). Opdrachtgevers kunnen door live monitoring het succes van de interventies meten en verbeteren. Het landelijke concept Sjors Sportief & Sjors Creatief, Max Vitaal zijn de bekendste activatie! Verder is het 0-100 platform een veelgebruikte tool in gemeenteland. Ook www.sportplezierbeginthier.nl is hier een voorbeeld van!

ID4 Design

ID4 Design is een creatief communicatiebureau dat alle grafische uitgingen voor Sportimpuls.nl BV verzorgt. ID4 Design is gespecialiseerd in het realiseren van websites, huisstijlen en grafisch ontwerp. ID4 Design werkt voor bedrijven en verenigingen door het hele land en is erin gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of vereniging de juiste indruk geeft. Ik ontwerp en bouw creatieve en professionele responsive websites. Het is van groot belang om op het internet uw bedrijf goed te presenteren en te zorgen voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van uw website. ID4 Design biedt het totaalpakket van al deze elementen.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.