ID4 Design

ID4 Design is een creatief communicatiebureau dat alle grafische uitgingen voor Sportimpuls.nl BV verzorgt. ID4 Design is gespecialiseerd in het realiseren van websites, huisstijlen en grafisch ontwerp. Dit doe ik al vele jaren met veel passie en succes. ID4 Design werkt voor bedrijven en verenigingen door het hele land.

Mijn naam is Tamara Jongkees. Een aantal jaar geleden behaalde ik met succes de HBO opleiding Communication and Multimedia Design. Ik ben opgeleid met de nieuwste technieken op het gebied van media, design en communicatie. Na het behalen van mijn diploma ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een creatief reclamebureau. Toch bleef het verlangen om voor mijzelf te beginnen als grafisch ontwerpster, wat dan ook mijn grote passie is! Ondertussen ben ik alweer een tijd werkzaam als ZZP’er en ik heb voor verschillende bedrijven al vele websites, logo’s en promotiemateriaal mogen ontwerpen.

ID4 Design is erin gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat u online de juiste indruk geeft. Van concept tot realisatie. Ik ontwerp en bouw creatieve en professionele responsive websites. Het is van groot belang om op het internet uw bedrijf goed te presenteren en te zorgen voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van uw website. ID4 Design biedt het totaalpakket van al deze elementen.

Grafisch ontwerp vormt de basis. Het realiseren van creatieve en professionele oplossingen voor uw bedrijf, dat is waar ID4 Design voor staat. Ik ontwerpt bijna alles in de vorm van gedrukte en digitale media.

ID4 Design zorgt ervoor dat uw creatieve communicatie-uitingen er goed uit zien en tegelijk optimaal uw boodschap communiceert. U kunt bij ID4 Design terecht voor het grafisch ontwerp van verschillende producten, zoals magazines, posters, folders, brochures, flyers en nog veel meer.

Een visuele identiteit vormt de basis van uw bedrijf. ID4 Design ontwerpt logo’s en huisstijlen waarmee klanten zich professioneel, herkenbaar en uniek op de markt positioneren. Onder een huisstijl vallen onder andere: logo, beeldtaal, vormtaal, schrijftaal, lettertype en kleurgebruik. De basis van een huisstijl kan zich uiten in visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.