Stichting Special Heroes Nederland

Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een beperking door een gezonde en actieve levensstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod te creëren van sportieve en culturele activiteiten binnen de gebieden sport & bewegen, kunst & cultuur, werk & participatie en voeding & gezondheid.

Ons doel is om de structurele deelname van mensen met een beperking aan sportieve en culturele activiteiten door onze programma’s te laten stijgen. Een actievere leefstijl leidt tot een betere persoonlijke ontwikkeling en tot meer welbevinden. Ook weten we dat de kwaliteit van leven wordt verbeterd.

We doen dit met grote passie, enthousiasme en volle overtuiging. We weten dat iedereen zichzelf sociaal, mentaal en fysiek beter ontwikkelt door een actieve leefstijl en zich lekkerder in zijn vel voelt. Wat mooi is: meer partijen in het speelveld doen mee en worden steeds enthousiaster. Eenzelfde enthousiasme en vastberadenheid zien we in het bijzonder ook terug bij de mensen voor wie we het doen. Met speciale aandacht maken we meedoen heel gewoon. En dat resulteert in blijvende participatie.

Zin om, net als wij met Sportimpuls (Sportief Zeist) doen, samen te werken? Ga naar www.specialheroes.nl en neem contact met ons op.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.