Een bakkie doen met.. Daan Meijer

Leuk je weer te spreken Daan, vrijdag jongstleden ben jij, als 2e jaars student aan de Hogeschool van Amsterdam, door alle Sportimpuls medewerkers gekozen tot beste HBO stagiair van dit schooljaar 2019-2020, nogmaals gefeliciteerd!

Je hoorde dat je een prachtig stukje werk hebt afgeleverd op je stageplek in de BEL gemeenten, wat heb je precies gedaan? “Ik heb onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de interventie “trainers voor de klas” en de doorstroming van leerlingen naar de sportvereniging.”

Welke bijdrage heb je kunnen leveren aan het buurtsportteam? “De door mij opgeleverde factsheets kan het team goed gebruiken voor verdere ontwikkelingen binnen dit thema”.

Wat zijn je ambities? “Vind ik nog lastig te zeggen, dit is pas mijn eerste stage. De onderzoek kant past wel bij mij maar nog geen idee wat ik na mijn studie wil gaan doen”.

Wat neem je mee uit je stage? “Leuk om samen te werken in een team met collega’s, ik heb op strategisch niveau meegedacht en heb geleerd hoe je om moet gaan met structuur en planning. Zelf vindt ik dat ik me nog iets meer zou kunnen laten horen”.

Wat wil je nog een keer gedaan hebben in je leven? “Sjee dat is een lastige vraag, ik zou het fantastisch vinden om een keer een reis gemaakt te hebben naar alle verschillende continenten”.

Ga je nog op vakantie? “Jazeker, de planning is om met familie naar Spanje af te reizen”.

Bedankt voor het interview Daan, hopelijk kom je solliciteren als je afgestudeerd bent, succes!