Een bakkie doen met.. Gert van de Veen

Gert, jij bent nu bijna een jaar werkzaam voor Sportimpuls, bevalt het een beetje? Jazeker, na mijn studie sportkunde aan de HAN heb ik me goed weten te ontwikkelen in het communiceren, plannen en samenwerken. Ik voel me nu als buurtsportcoach een echte verbinder.

Jij hebt er voor gekozen om als zzp’er aan de slag te gaan voor Sportimpuls, vond je dat spannend? Nee hoor, het creëert veel kansen voor me, ik ben nu bijvoorbeeld ook gestart met bootcamptrainingen geven en verhuur zelfs opblaasfiguren. Ondernemer zijn geeft veel vrijheid.

Bijzonder dat je actief bent in twee van onze gemeenten? Is juist erg leuk, ik neem veel mee van het ene naar het andere project en heb leuke collega’s. In de Utrechtse Heuvelrug heb ik bijvoorbeeld een speelbos activiteit opgezet, we gaan deze opzet ook gebruiken bij sport in de buurt in Nijkerk.

Heeft het voordelen dat Sportimpuls in meerdere gemeenten actief is? Ik vind het een groot voordeel, er is veel kennis bij al mijn collega’s en die is op deze manier makkelijk overdraagbaar. 

Ga je nog op vakantie deze zomer? Ik vertrek begin augustus voor een actieve vakantie naar Oostenrijk, ik ben namelijk geen stilzitter.

Tot slot, als je mocht kiezen bij wat voor soort restaurant zou je dan het liefst willen gaan eten? Oei, even denken, ik ben wel een echte vleeseter dus een steakhouse is lekker maar ook de plaatselijke horeca in Voorthuizen heeft veel leuke restaurantjes. 

#nijkerk #utrechtseheuvelrug #vakman #HAN #altijdinbeweging #wijmakenhetverschil