Een bakkie doen met.. Luan ten Boske

Luan is een 4e jaars sport en bewegen student aan MBO Amersfoort en loopt een heel jaar stage bij Heuvelrug Sportief & Gezond en we bellen Luan omdat ze vorige week door alle medewerkers van Sportimpuls is uitgeroepen tot beste MBO stagiaire van schooljaar 2019-2020.

Luan, nogmaals gefeliciteerd! Ben je zelf eigenlijk ook een beetje sportief? “Zeker, ik woon in Langbroek doe aan fitness, paardrijden en heb jarenlang judo gedaan.

In welke sport zou je willen uitblinken als je topsporter zou zijn? “Dat wordt dan zeker weten judo, ik heb het vele jaren gedaan, bezit de bruine band en heb veel trainen gegeven”.

Wat ga je straks doen als je geslaagd ben? “Ik hoop toegelaten te worden tot de PABO en daar ook mijn gymbevoegdheid te halen. Mijn droombaan zou een combinatie van die twee zijn plus een rol als buurtsportcoach”.

Heb je nog een tip voor alle stagebegeleiders van Sportimpuls? “Ik heb echt een hele veelzijdige stage gehad waarbij ik alles heb kunnen doen wat ik wilde. In overleg met teamleider Ruben kon alles geregeld worden, het had misschien fijn geweest als bij het eerste gesprek voor iedereen al duidelijk was wat ik wilde leren”.

Waar ben je trots op? “Het speelbos project in Driebergen samen met collega Gert was echt supergaaf om te doen. Wekelijks zijn er veel enthousiaste kinderen en dat maakt mij ook blij”.

Ben jij iemand die graag het middelpunt is of liever op de achtergrond actief is? “Ik ben wel graag het middelpunt daarom wil ik ook graag voor de klas staan”.

Luan, bedankt voor je hulp dit schooljaar, heel veel succes op de PABO en hopelijk horen we nog iets van je in de toekomst.