Een bakkie doen met.. Maureen van der Veen

Maureen (spreek uit Maurien) is onze nieuwste aanwinst in de Sportimpuls familie en werkt sinds 4 maanden in het buurtsportteam van de BEL gemeenten.

Wie is Maureen? Ik woon in Amsterdam, ik geniet van sport en heb veel interesse in de medemens, ben eerlijk, hou erg van sociale contacten en ga er altijd 100% voor.

Wat staat er hoog op je bucket list? Ik zou dolgraag een schildercursus willen doen, leren kitesurfen en wil heel graag een keer een maand lang de Olympische Spelen live meemaken. Dat laatste zou ik dit jaar doen maar ging helaas niet door.

Waarom heb je ooit gesolliciteerd bij Sportimpuls? Nadat ik mijn HBO opleiding had afgerond ben ik gaan werken als recruiter, dit was erg zakelijk waarbij snelheid en geld het belangrijkste was. Ik werd er niet gelukkig van en zocht als zzp’er het tegenovergesteld zoals vrijheid, werken in een team en Nederland een stukje beter maken.

En, hoe ervaar je het werk nu? Ik merk dat ik invloed kan uitoefenen op de lokale samenleving door bijvoorbeeld bewegen belangrijk te maken en daar wordt ik blij van. Ik heb ook echt het gevoel dat dat lukt samen met ons team.

Wat is je verborgen talent? Oei.. even nadenken. Ik heb veel mensenkennis en voel over het algemeen goed aan wat mensen nodig hebben.

Hoe maak jij het verschil in de BEL? Het is mooi om te zien hoe we lokale kansen ophalen en projectmatig binnen het gemeentelijke beleid kunnen realiseren. Ik kan dus echt het verschil maken!