Een bakkie doen met.. Remi Brouns

Remi is eigenaar van Sportverloning en verloont (is dat het juiste woord?) met zijn organisatie veel freelancers. In totaal ondersteunend Verloning.nl 17.000 freelancers waarvan 2100 binnen de sport.

Remi je zegt dat jij dé oplossing hebt voor vele freelancers waaronder een aantal medewerkers van Sportimpuls? Jazeker, niet iedere vakman is een ondernemer, als je een 8 scoort in je passie en een 4 voor je administratie dan ben je maar een 6. Wij ontzorgen de freelancer en zorgen ervoor dat de freelancer zijn kwaliteiten volledig kan benutten en dus een 8 blijft.

Je hoeft dus geen KvK of BTW nummer te hebben om gebruik te maken van jullie diensten? Dat klopt, geen gedoe meer zoals BTW aangifte, boekhouding, accountantskosten, etc. Puur gemak voor elke freelancer die straks tijd over te houden om te doen wat hij of zij leuk vindt.

Hoe ziet je organisatie eruit? We werken met een team van 7 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. Het contact met onze freelancers is eigenlijk altijd telefonisch of online.

Wat is jouw geheime talent? Ik ben altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor actuele uitdagingen en ontwikkelingen voor mijn eigen onderneming maar ook voor onze freelancers.

Kan je daar een voorbeeld van noemen? We zijn nu druk bezig om extra dienstverlening op te zetten, denk hierbij aan een samenwerking met een groot opleidingsinstituut zodat we onze mensen kunnen opleiden of omscholen maar denk ook aan loopbaan coaching, voordelige collectieve verzekeringen en afspraken met zorgpartijen om als freelancer bijvoorbeeld snel geholpen te worden door bijv een fysiotherapeut.

Meer informatie www.sportverloning.nl