Een bakkie doen met.. René van der Lee

Sportimpuls werkt nauw samen met Cultuur- & Sportstimulering Nederland om lokale doelstellingen te realiseren, zij hebben hiervoor succesvolle interventies zoals Sjors Sportief en Max Vitaal. 

René, wat voor soort bedrijf hebben jullie eigenlijk en wat is jouw rol daarin? Wij hebben het beste inschrijfsysteem in combinatie met marketingconcepten voor iedere leeftijdsgroep, om lokaal de sport- en cultuurparticipatie te vergroten. 

Heb ik het goed begrepen dat jullie bedrijf een echt familiebedrijf is? Deels wel, 3 van de 5 medewerkers zijn familie, Gijs en ik zijn broers en Marjanne is een nichtje. Binnenkort wordt er ook nog een kleine Sjors geboren want Gijs wordt vader. Victor en Ilona zitten met name op de uitvoering en vormgeving. 

Klopt het dat er bij jullie op kantoor alleen maar nerds werken? Haha nee hoor, eerder het tegenovergestelde. Je moet bij ons juist breed inzetbaar zijn. Vanuit ons kantoor in Uden werken we hard voor onze klanten. Natuurlijk zijn wij ook sportief, Gijs en ik doen aan wielrennen / triathlon en Victor is actief in de sneeuw. Marjanne en Ilona zijn erg creatief.

Waarin onderscheiden jullie je? Wij zijn snel (soms te snel), meedenkend en creatief. Eigenlijk een beetje zoals Sportimpuls volgens mij. Daarnaast zijn onze interventies herkenbaar, gebruiksvriendelijk en aantoonbaar succesvol.

Welke invloed heeft Corona gehad op jullie werkzaamheden? Nou dat was heftig, met name in het begin werd alles afgelast. Daags na de persconferentie dat jeugd weer mocht gaan sporten hebben we www.veiligsporten.nu opgezet, zodat gemeenten de sport weer verantwoord konden openstellen. Hierdoor zijn we nu drukker dan ooit. 

Wij zijn erg blij met jullie als partner en hopen in de toekomst samen te groeien naar een groter marktaandeel. Ik zeg tot snel en wat zeg jij dan…. Houdoe!