Een bakkie doen met.. Saskia Keulaars

Saskia is docent LO uitstroomrichting BOS op MBO Bokkeduinen te Amersfoort en is ons voor Sportimpuls het aanspreekpunt voor het opleiden van haar leerlingen.

Al helemaal klaar met corona Saskia? “Weliswaar minder maar op een kleine periode na zijn we gelukkig onze leerlingen wel blijven zien op school. Maar inderdaad er gaat te veel niet door en ik gun mijn leerlingen zo erg de vrijheid. Ik las pas ergens een quote van een leerling; Sta je eindelijk midden in het leven, blijkt er niks meer te doen te zijn!”.

Waar haal jij de voldoening uit binnen je werk? “De gezamenlijke zoektocht naar de interesses en kwaliteiten van de student en de ontwikkelingen van de studenten gaandeweg de studie, dat is prachtig om te zien en onderdeel van uit te maken!”

Wat is de meerwaarde van Sportimpuls voor de school? “De leerlingen kunnen hele brede ervaring opdoen bij Sportimpuls, de geleerde theorie kan direct in de praktijk worden toegepast. Sportimpuls onderscheid zich door een veelzijdige stage aan te bieden, prettige begeleiding en veel van de leerlingen voelen zich dan ook echt een collega van het buurtsportteam, prettig gevolg is dat ze zich vaak ook zo gaan gedragen”.

https://www.sportacademie-amersfoort.nl/